Fifty Shades of #Metoo

Ikke lenge etter alle avsløringene i Norsk politikk er det duket for en ny «uprising», hvor kvinner går i flokk, samler seg, er sammen, gjør ting sammen.
Og de stakkars menn som er i forhold MÅ være med.

Skulle nesten tro det var snakk om 8.mars, men neida; Det er snakk om Fifty Shades filmene. Nå skal kvinnfolka på kino, i flokk.
Det er førpremierer, premierer, og det er fester med svakt BDSM innslag, sexy innhold. Vertinnegaver med mannekroppkaker, og pisk. Og gudene vet hva.
Kvinner elsker 50 shades, og Gud forby den kvinne som IKKE ser sjarmen med en psykopat som brukes psykisk vold og voldelig sex for å undertrykke en svak kvinne.
Han er jo bare traumatisert!

#Metoo og Christian Grey!
I disse metoo-tider er jeg faktisk sjokkert over hvilke signaler kvinner sender ut med å hegne om denne filmen som om den var «THE MOST IMPORTANT MOVIE OF ALL».
Kvinner hyler opp om hvor kjekk han er; Christian Grey er fantastisk kjekk, rik, og så er han jo traumatisert. Grunnen til at han er ekstremt dominerende psykopat er fordi han er traumatisert og ikke stoler på noen. Dessuten er dette en kjærlighetshistorie mellom de to!
OI! Tenkte jeg, er kjærlighetshistorie?
Seriøst? Dette handler om en sadistisk, psykopat som får ståkuk av å slå mishandle kvinner!
Hadde denne oppførselen hans vært en hvilken som helst mann, så hadde dette vært mishandling! Og kvinner hadde løpt som faen for å Hashtagge METOO!

Underdanige kvinner, DET liker vi
Filmens andre hovedperson er en grå mus, som blomster under en undertrykkende mann. Hun får reiser, smykker, designerklær, ja alt hun kunne tenke seg. Til og med lov å reise i privatfly med overgriperen. Fordi hun gjør som han sier.
Dette er egentlig en klassisk offerrolle med tilnærmer Stockholmsyndrom hvor man elsker overgriper, i dette tilfellet undrer jeg på om det er pengene og statusen hans som gjør det greit å «elske» han.
Jeg mener; om Grey bodde i en trailerpark, hadde ølmage og var uten jobb; så hadde hun ikke fått gått på spa, hatt designerkjoler, og all champagneflaskene. Da hadde nok ikke filmen vært like «romantisk»!
Seriens tilhengere viser oss den sanne kvinnekulturen hvor de synes det er helt greit å være underlagt mannen, slik som denne kvinnen.
Kvinner skal ikke være likestilt med mannen; det er så romantisk.
Vold er så romantisk, det beviser bare at han elsker deg, ikke sant!
DÅN!

Stakkars Trond Giske
I varslene mot Trond Giske, så var noen at han oppførte seg som en MANN. Som Christian Grey, han klaska dama opp etter veggen, og stakk tunga inn i munnen på henne. For kvinner liker jo menn som er MANN MED STOR M! Menn som viser at de er menn ved å ta styringa, er dominerende og viser vei.
Det er jo så romantisk!
BEKLAGER Giske, varslene kom fordi du ikke var RIK NOK!
Enkelt og greit.
Hadde du hatt Spetalens formue, så hadde faktisk hele saken vært annerledes, fordi du da hadde vært en kjekk mann, med makt OG penger som viste veien for en stakkars og undertrykket kvinne. For det er DET som er viktig!

Hvorfor liker kvinner rike psykopater?
Ingen må komme fortelle meg at 41 år gamle Georgina Chapman falt for Weinstein fordi han var en søt, vakker mann. Han er alt annet enn vakker, men han er rik som en krøsus. I ettertid er det kommet frem at hun var fullstendig klar over overgrepene hans mot kvinner i filmbyen, men valgte stå ved hans side så lenge alt ikke var offentlig. Ergo; Hun tok han for pengene!
I USA oversvømmes bokmarkedet av bøker om hvordan man kaprer en rik mann, og Forbes Magasin har vært så frekk å påstå at Feminismen er et skuespill, og jeg er enig fordi: gi en feminist en rik, snasen mann, gjerne dominant; SÅ driter hun lang marsj i likestilling!
14 åringen til mannen min ble spurt om ikke jentene nå flokket seg rundt kompisen som går med armen i gips, og poden står å ser rart på faren før han sier «Nei, jentene liker bare de tøffe brautende guttene som oppfører seg som gorillaer», altså evolusjonen er ikke kommet lengre på 30 år. For sånn var det da vi var ung også. Og sånn har det alltid vært.
Kvinner liker brautende menn, de liker dominerende menn, de liker en som kan ta vare på dem; Dette handler om biologi.
DOG sadistiske psykopater? Det er bare romantisk, fordi de er jo traumatisert.
Igjen penger gjør alt greit!


Moralen er: #Metoo gjelder ikke om man er rik som en krøsus, og kanskje kjekk som faen.


Beste parodien på 50 Shades MÅ deles ; 
https://www.youtube.com/watch?v=jG3XHf12TvE 

Nann Jovold-Evenmo 
Reell Likestilling ENK 
tlf 46546485 
[email protected]

Samfunnengasjert spaltist, upolert aktivist og wannabe rocker. Smertepasient med konstant hodepine. Det er viktig å bryte tabuer, og tørre stå for egne meninger, men man skal ikke valse over andre av den grunn.
Posts created 177

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top