Hvor langt skal man godta at trakasseringen går?

De fleste av oss har barn eller kjenner barn i vår nærhet som har vært ertet på et eller annet tidspunkt.
Noen har faktisk barn som mobbes og trakasseres, og disse barna er vi enig om at de skal vernes om.

Men når barn og unge hetses på nett av voksne, fordi de er engasjerte, da er det som en bryter som slås av; Den bryteren som kalles sunt folkevett.
Vi er alle klar over hvordan både gamle gubber, og kvinner, hetser Gretha Thunberg, og den med rammest hest er Kari Jaquesson.

Hvem er egentlig Kari Jaquesson, bortsett fra at hun trente folk via tv-skjermen på 90 tallet, og var med på å trene folk på TrimTram i Oslo, også på 90-tallet?
Av en eller annen grunn er hun blitt sjefshetseren for alt som går i to sko og som har en mening, eller bare eksisterer.
Hetsen hennes av Gretha Thungberg går ikke bare på at jenta er “et barn”, men hun er åpenbart i følge Kari et stygt barn. Så her går en voksen kvinne, og Kvinnegruppe Ottarmedlem, ut og kommenterer en 16 årings UTSEENDE. Jeg hadde forventet slik av en pre-pubertal guttunge som er dødsforelska og skal tøffe seg, men ikke en voksen kvinne på godt over 50.

Det er ikke første gang Kari kritiserer eller er grusom i kjeften mot unge kvinner; Det var hun også på et parolemøte for Kvinnedagen for en del år siden, hvo hun regel rett gav unge kvinner beskjed om å suge kuk hele dagen og se om de ikke ble slitne. Jeg tviler på at Kari selv har sugd kuk en hel dag, så hvor sliten man kan bli av det tror jeg ikke hun selv vet.
Jeg kjenner til prostituerte som er dypt uenig med henne, men Kari og hennes like gidder ikke høre på de prostituerte når de forteller hvorfor sexkjøpsloven er farlig for dem, og forhindrer dem i å ha en trygg arbeidsplass.
Ja,nettopp;Arbeidsplass.

Kari har også en agenda mot transkvinner, fordi de i følge henne er opptatt av å vifte med penisen foran unge jenter og barn i damegarderober. Her går hun faktisk så langt at hun henger ut personer som både penisviftere, men også pedofile på jakt etter barn.

I tillegg har vi den pågående hetsen av Thunberg, hennes utseende og at hun er psykisk syk. Ja, for hun har jo asperger. Dette har fått mange til å kommentere at hun er en robot, at jenta ikke evner tenke selv, og at dette er en psykisk lidelse.
Det er så feil. Jeg har selv asperger, og det er ikke en psykisk lidelse. VI er faktisk full oppegående og smarte mennesker som lever normale liv. Vi kan kanskje ha noen OCDer, eller at vi har manglende forståelse for hvordan mellommenneskelige relasjoner foregår. Men vi er hverken dumme, tilbakestående eller psykisk syke. Selv har jeg kjent Kari i 25 år, og snakket mye med henne, både om trening og andre ting. Og ikke en gang har hun påstått jeg var psykisk syk eller tilbakestående. Da jeg påpekte dette til henne på twitter, så ble jeg blokkert.

Så hva er det med Kari Jaquesson?
Godt spørmål. Men skal man anta noen er ustabile og sliter; så er det henne, og ikke unge Gretha som er dypt dedikert til klimasaken.

Jeg er avhengig av denne.
Etter å ha prøvd apotekets kremer og salver for Rosacea, så var denne redningen. Jeg bruker den under dagkremen min fra Dr Babor, som et serum!

Jeg har vært forsøkskanin

Som leserne vet, så har jeg slitt i over to år med konstant hodepine, og fått en diagnose som heter Hemicrania Continua.

Forrige uke var det en tur til Trondheim og St Olavs Hospital, slik at jeg fikk teste ut den behandlingen de har som forsøksprosjekt for de som har klasehodepine får være med på.
Her går de inne med en lang nål via kjeven for å lamme nerveknuten bak bihulene med botox.
På sykehuset ble jeg møtt av fantastisk personale, veldig dyktige folk.
I tillegg så var det et par vival, og jeg var rimelig svingstang på vei inn til kirurgen.

Dette skulle være en rett inn og rett ut prosedyre, men denne dama her klarte da få en så massiv smertetopp at jeg ble innlagt over natten med morfin rett i åra. Det var ikke en reaksjon jeg hadde beregnet, og det ble til at vi ble en dag til i Trondheim.
Knut Einar var med hele veien, og satt hos meg til langt ut på kvelden.

Jeg har nå gått og ventet på at dette skal gi resultater, men nei.
Dessverre, ikke noen ennå.
Hvor lang tid det tar for en smertelindring, vet jeg ikke, men jeg har følt det i kjeven, og vært ganske så nummen i venstre siden av hodet. Litt annerledes enn den vanlige bare smerten.
Så kanskje nummenheten er en virkning?
Får håpe den fører med seg mindre smerter på sikt.
Vi håper!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top