Trine Schei-Grande, kulturministeren som ble en politisk karikatur!

«Det bekymrer meg at en mann som har så svak impulskontroll, så dårlig verdisyn og så lite respekt – ikke bare for kvinner – men for alle, skal sitte i Det hvite hus.», Trine Skei Grande

I sin jakt etter kar har Trine Schei-Grande blitt en Donald Trump karikatur i Norsk politikk. 
Der han stod og skrek «Grab?em by the pussy» skriker Schei-Grande «Grab?em by the dick» med rosa lue og skjorte med #Metoo på brystet! 
Og så hun gjorde, skamløst i et bryllup i Trøndelag i 2008. 
Ikke bare fikk dette etterspill i form av bygdesladder og latterliggjøring, som den unge gutten som ble hennes siste offer i en kornåker måtte gjennomgå i ettertid.
Men når ryktene sakte peilet seg opp mot Løvebakken og var på god vei til å slå de politiske føttene under henne vekk, og panikken stiger langs nakkehårene da har hun virkelig lagt lista for hvor hun velger tråkke; 
Langt over lik, og ikke så nøye hvor langt over lik hun er villig til å gå! 
For ikke bare velger hun å sette ut rykter om at gutten er «enkel», «ressurssvak» og at han er psykisk syk. 
Det viser en Venstreleder som ikke eier skrupler og som er villig til å gå over lik for å skjule sine overgrep på privaten. 
Ikke bare går hun fra mann til mann i Borten-Moes bryllup og tar dem i skrittet på jakt etter mann. Hvem faen er det som tror de har RETT TIL Å KLÅ NOEN I SKRITTET?? 
Men når hun blir avvist av ti stykker så singler hun seg ut en full 17-åring, og feier over han i en kornåker som om hun er en gudegitt gave til alle unge 17-åringer som måtte støte på henne, for så å snike seg unna i en taxi når gutten kommer til sans og samling og knekker sammen i gråt til sin bror og fetter etterpå. 
Hun visste nok at det hun gjorde var galt den gangen. OG HUN VET DET NÅ!
Samtidig legger hun frem i et intervju at det hele er et rykte som er en agenda på å torpedere Jeløya avtalen. 
Og velger å fremstille gutten overfor Statsministeren som om hun er offeret for denne overkåte 17-åringen, og at han var den som overfalt henne bak en låve. 
Ingen av historiene henger på greip. 
De lar seg ikke sammenfatte. Dama kan ikke lyve, om man skal gå Trine Schei-Grande etter sømmene. 

I forbindelse med intervjuet, da 17-åringen sto frem i VG 18. januar, skal Grandes rådgivere internt og overfor medier ha omtalt mannen som «ressurssvak», «litt enkel», uten jobb og stilt spørsmål ved hans mentale tilstand, ifølge kildene VG har snakket med. (VG)

Jeg har selv vært i diskusjon med henne ang likestilling, og særlig imponert over henne er jeg ikke da hun klarte dra frem «Du mobber meg og kaller meg feit-kortet» da jeg kalte henne Matriark. Som for øvrig er motparten til Patriark. Men dette forstod hun ikke. 
I samme diskusjon mente jeg også at hun fremstod som en matrone, disse rike overklasse kvinnene i Engelske adelen som satt på sidelinjen og fulgte debutantene med haukeblikk for å sørge for at de ikke gjorde noe galt. Det var også feil, da mente jeg også hun var feit, og barnløs. Dama eier ikke SKAM!

Er det greit at hun angivelig hadde sex med en som var «enkel» eller «ressurssvak»? 
Et par andre ting jeg også merker meg; Visst denne gutter er så grunn, så enkel som da Trine og hennes rådgivere påstår! Er det ingen som vurderer om hvor skikket Trine er til å reise rundt på kulturarrangementer? Hun møter mange tilbakestående, mentalt syke og psykisk syke mennesker.
 Visst hun kan hoppe på et angivelig mentalt sykt og overstadig beruset menneske i et trønderbryllup. Hva sier at hun ikke kan det på en kulturtilstelning da? 
Bare det at hun forsøker å fremstille gutten som mentalt syk, enkel, uten jobb osv er graverende. For det kan bare komme fra henne. Det var hun som snek seg vekk fra bryllupet i taxi etter at gutten knakk sammen på kjøkkenet til sin eldre bror og Borten-Moe. 
Det at han sliter i dag, kanskje ikke har hellet med seg i arbeidslivet, og om han formodentlig sliter med psyken kan faktisk være en virkning av det overgrep han ble utsatt for av Trine Schei-Grande! 
HUN har påført han uopprettelig psykisk skade, det finnes det nok ingen tvil om. 
En 17-åring som knekker sammen etter seksuell omgang i fylla med en 38 år gammel kvinne, som singlet han ut etter først hatt bad luck på 10 andre; Det sier seg selv! 
Gutten hadde lik sjanse å stå imot som en snøball i helvete! 
Hun er politiker, hun kan snakke han trill rundt! 
Hun kan alle hersketeknikkene i boka, for hun er kvinne! 
Og hun har brukt dem! 

«Dette er troll som må fram i lyset, og når det får lys på seg er det ganske flaut å være det trollet» Schei-Grande om seksuell trakassering i et intervju i khrono.no

Trine Schei Grande, Kan du fortelle meg hvilken RETT du har til å klå mellom beina?? 
Det vil jeg gjerne vite! 
For det er faktisk ikke i tråd med dagens #metoo diskusjoner rundt om. 
Var det ikke du som virret rundt med ROSA lue og mente Donald Trump var et svin? 
Det du gjorde med den gutten er et overgrep. Du er et svin du også! OG DU VET DET! 
Hadde du vært en 38 år gammel mann(!) hadde du vært straffeforfulgt. 
Jeg kan garantere at hadde du het Trond Giske så hadde du vært på glattcelle for lenge siden mens Hadija Tadjik hadde stått tårevåt på Landsstyremøte i AP og fortalt hvor grusomt det er som medmenneske og advokat å vite om at noe slik har skjedd. 
OG Trond hadde blitt dømt, tro meg. SELV om jenta var over 16, og det var «frivillig», fordi hun var full. For full til å vite sitt eget beste!
Og nå må denne dama gå. 
For vi kan ikke ha en kulturminister som voldtar 17-årige gutter i en kornåker fordi hun har lyst på kar, og ingen voksne var hypp! 

Neste år skal jeg bli med Unge Venstre på et parolemøte. Ingen skal få lov til å trakassere dem neste gang, sier hun. (Den gangen hun var i disput med Kari Jaquesson om ordbruk i forkant av Kvinnedagen, og Kari hadde brukt stygge ord.)

Er det ikke på tide med en lov her i Norge som sier at Statsråder bør ha en viss etikk og moral for å ha sitt embete? 
Slik at vi kan slippe slike personer med grums i baklomma, og sikre oss at de folkevalgte ikke har skjenket 16 eller 17 åringer usannsynlig fulle og fått sin vilje med dem, enten det var i en kornåker i et trønderbryllup, eller på et hotellrom i regi av FrP sitt årlige arrangement. 
Jeg synes det er på tide media beklager offentlig til Trond Giske, for det helvete han gjennomgikk for dårlig sjekking, når to  av landets sittende statsråder, Trine Schei-Grande og Terje Søviknes, kan sole seg i glansen til tross for overgrep. 
For det er ikke å tikke under en stol at begge har hatt sex med overstadig berusede personer, som har vært ute av stand til å si nei, eller vært i grenselandet til å si nei. 
De har begge vært den voksne parten i det forholdet hvor sexen som har vært utført og burde hatt vett til å vite at dette ikke var riktig og hatt vett nok til å «pull the plugg» som det heter. 
Begge var de som burde tenkt seg om, men valgte gjennomføre samleie med personer under 18 år, som var tydelig beruset og ikke lov til å kjøpe alkohol selv. 
BEGGE VAR VOKSNE OG HADDE SEX MED PERSONER SOM IKKE VAR VED SINE FULLE FEM AV ALKOHOL! 
Trond Giske forsøkte kun sjekke opp, fikk nei, og gikk. 
Disse to her, sittende statsråder har faktisk begått overgrep! I USA klassifiseres overgrepene som statutory rape, altså voldtekt der offeret ikke kunne forsvare seg, fordi det var ute avstand til det, enten fordi det var for full, dopet eller mentalt ute av stand til pga manipulasjon, trusler eller annet. 
Er det slike amerikanske tilstander, men Grab’em by det pussy, høy sigar føring, i beste Trump stil vi ønsker? 
VI har ingen Stormi Daniels saker i Norge.
For her har det gått sport i å ligge med unger! 
Hvem er neste politiker i Norge som har hatt fyllesex med en under 18 år? 

Jeg forventer at media og Erna Solberg nå tar grep, for vi kan ikke ha overgripere som styrer landet, for det er da en Politisk karikatur i seg selv. 

Nann Jovold-Evenmo 
tlf 46546485 
[email protected]

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/oRexxg/venstre-kilder-grande-raadgivere-hevdet-17-aaringen-var-ustabil

https://www.aftenposten.no/norge/i/kabBbL/Beskylder-Grande-for-a-mistenkeliggjore-slektning-i-sexsak

https://resett.no/2018/04/10/dette-skjedde-pa-bryllupsfesten-i-2008-hvor-trine-skei-grande-var-gjest/

EDIT! Gutten det gjelder er ikke arbeidsledig eller enkel! 
Han er sivilingeniør og i full jobb som prosjektleder. 
Fremstillingen av han som enkel, ressurssvak, arbeidsledig er injurierende og grovt krenkende av den motsatte part. 

Samfunnengasjert spaltist, upolert aktivist og wannabe rocker. Smertepasient med konstant hodepine. Det er viktig å bryte tabuer, og tørre stå for egne meninger, men man skal ikke valse over andre av den grunn.
Posts created 177

2 thoughts on “Trine Schei-Grande, kulturministeren som ble en politisk karikatur!

  1. God skrevet og konkludert! Men nå er det slik at når de er valgt av folket til å sitte på stortinget. Er det ikke mulig å bli kvitt dem. Uten at gutten gåt til sivilrettslig rettsak mot henne. Og får henne dømt! Men slik jeg forstår det er mannen arbeisløs og sikkert ikke i en økonomisk situasjon for å drive rettsak. Kanskje heller ikke vil grunnet all oppmerksomheten som kommer ut av en slik sak. Skulle ha vært interesant og sett navnet på den advokaten som iler til å vil ta saken mot en statsråd!

Comments are closed.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top