Kan Trine Schei-Grande fortsette vri seg unna overgrepet mot 17 åringen i 2018?

I sin jakt etter kar er det ikke så nøye med etterspillet, om man skal gå Trine Schei-Grande etter sømmene.
Jeg har selv vært i diskusjon med henne ang likestilling, og særlig imponert over henne er jeg ikke da hun klarte dra frem «Du mobber meg og kaller meg feit-kortet» da jeg kalte henne Matriark. Som for øvrig er motparten til Patriark. Men dette forstod hun ikke.
I samme diskusjon mente jeg også at hun fremstod som en matrone, disse rike overklasse kvinnene i Engelske adelen som satt på sidelinjen og fulgte debutantene med haukeblikk for å sørge for at de ikke gjorde noe galt. Det var også feil, da mente jeg også hun var feit, og barnløs. Dama eier ikke SKAM!

I går hadde Resett snakket med flere, inklusive fetter og storebror av gutten som hadde sex i en kornåker med Venstres leder, i bryllupet til Borten-Moe. Og Brudegommen selv har nå rast mot TSG i meida, etter at hun har fremstilt sin tidligere «sexpartner som om han var ute med en agenda om å ødelegge hennes politiske karriere og hadde en agenda om å torpedere Jeløya-avtalen.
Det er faktisk ikke grenser for offerrolle denne dama klarer innta.

Det toppet seg da jeg leste VG i dag og oppdaget at hun og sine rådgivere har klart å fremstille gutten som en «enkel» kar, som er psykisk ustabil, og stiller spørsmål med hans mentale tilstand.
Det viser en Venstreleder som ikke eier skrupler og som er villig til å gå over lik for å skjule sine overgrep på privaten.
Ikke bare går hun fra mann til mann i Borten-Moes bryllup og tar dem i skrittet på jakt etter mann. Hvem faen er det som tror de har RETT TIL Å KLÅ NOEN PÅ KUKEN???
Men når hun blir avvist av ti stykker så singler hun seg ut en full 17-åring, og knuller han i en kornåker.
I Ettertid når dette er på tur til å smelle i fjeset på henne løper hun til Erna Solberg og forteller henne at HUN SELV er offeret for en kåt 17 åring som hoppet på henne bak en låve, som nå har en agenda på å torpedere Jeløya avtalen, men han er litt «enkel» og psykisk ustabil?
Hvor i helvete er logikken?

I forbindelse med intervjuet, da 17-åringen sto frem i VG 18. januar, skal Grandes rådgivere internt og overfor medier ha omtalt mannen som «ressurssvak», «litt enkel», uten jobb og stilt spørsmål ved hans mentale tilstand, ifølge kildene VG har snakket med. (VG)

Trine Schei Grande, Kan du fortelle meg hvilken RETT du har til å klå menn på kuken? Det vil jeg gjerne vite! For det er faktisk ikke i tråd med dagens #metoo diskusjoner rundt om.
Det du gjorde med den gutten er et overgrep.
Hadde du vært en 38 år gammel mann(!) hadde du vært straffeforfulgt.
Jeg kan garantere at hadde du het Trond Giske så hadde du vært på glattcelle for lenge siden mens Hadija Tadjik hadde stått tårevåt på Landsstyremøte i AP og fortalt hvor grusomt det er som medmenneske og advokat å vite om at noe slik har skjedd.
OG Trond hadde blitt dømt, tro meg. SELV om jenta var over 16, og det var «frivillig», fordi hun var full. For full til å vite sitt eget beste!

Et par andre ting jeg også merker meg; Visst denne gutter er så grunn, så enkel som da Trine og hennes rådgivere påstår! Er det ingen som vurderer om hvor skikket Trine er til å reise rundt på kulturarrangementer? Hun møter mange tilbakestående, mentalt syke og psykisk syke mennesker. Visst hun kan hoppe på et angivelig mentalt sykt og overstadig beruset menneske i et trønderbryllup. Hva sier at hun ikke kan det på en kulturtilstelning da?
Bare det at hun forsøker å fremstille gutten som mentalt syk, enkel, uten jobb osv er graverende. For det kan bare komme fra henne. Det var hun som snek seg vekk fra bryllupet i taxi etter at gutten knakk sammen på kjøkkenet til sin eldre bror og Borten-Moe.
Det at han sliter i dag, kanskje ikke har hellet med seg i arbeidslivet, og om han formodentlig sliter med psyken kan faktisk være en virkning av det overgrep han ble utsatt for av Trine Schei-Grande!
HUN har påført han uopprettelig psykisk skade, det finnes det nok ingen tvil om. En 17-åring som knekker sammen etter seksuell omgang i fylla med en 38 år gammel kvinne, som singlet han ut etter først hatt bad luck på 10 andre; Det sier seg selv!
Gutten hadde lik sjanse å stå imot som en snøball i helvete!
Hun er politiker, hun kan snakke han trill rundt!
Hun kan alle hersketeknikkene i boka, for hun er kvinne!
Og hun har brukt dem!

Og nå må denne dama gå.
For vi kan ikke ha en kulturminister som voldtar 17-årige gutter i en kornåker fordi hun har lyst på kar, og ingen voksne var hypp!
Vi er i 2018, alt er kommet for dagen. Hun kan ikke lenger klare vri seg unna. 

Er det ikke på tide vi får overgriperne ut av Stortinget? Er det ikke på tide vi får en lov som sier at Statsråder skal inne ha en form for etikk og moral for å få besitte disse verv? 
Jeg tenker at både Terje Søviknes og Trine Schei Grande ikke bør inneha sine verv, begge er overgripere, de burde ikke ha mulighet å komme så langt opp i politiske systemer.

Nann Jovold-Evenmo
tlf 46546485
[email protected]

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/oRexxg/venstre-kilder-grande-raadgivere-hevdet-17-aaringen-var-ustabil

https://www.aftenposten.no/norge/i/kabBbL/Beskylder-Grande-for-a-mistenkeliggjore-slektning-i-sexsak

https://resett.no/2018/04/10/dette-skjedde-pa-bryllupsfesten-i-2008-hvor-trine-skei-grande-var-gjest/

 

Samfunnengasjert spaltist, upolert aktivist og wannabe rocker. Smertepasient med konstant hodepine. Det er viktig å bryte tabuer, og tørre stå for egne meninger, men man skal ikke valse over andre av den grunn.
Posts created 177

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top